Karahallı Haberleri

karahallı haberleri ve güncel karahallı gelişmeleri, karahallı ile ilgili tüm video, karahallı fotoğrafları ve karahallı haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Genel

Uşak’a bağlı Karahallı’nın kurtuluş yıl dönümünde ilçede çeşitli etkinlikler hayata geçirilecek.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak’ın Sivaslı ve Karahallı ilçelerinde gün boyu elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Genel

Uşak'ın Karahallı ilçesinde ata tohumlarından üretilen coğrafi işaretli Karahallı Düğleği (kavunu) kendine özgü lezzetiyle talep görüyor.

Gündem

Karahallı Clandras Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Derneği’nin ev sahipliğinde bu yıl beşinci kez avcı şenliği düzenlendi.

Gündem

Uşak’ın ilçelerinde bulunan 5 İl Özel idaresi Müdürlüğü için Uşak İl Genel Meclisi tarafından kapatılma kararı alındı.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın, Uşak merkezde Fevzi Çakmak ve Kalfa mahalleleri ile Banaz, Eşme, Karahallı ve Ulubey ilçelerinde gün...

Gündem

Yarın, Uşak merkezde iki mahalle ve 3 ilçede bakım onarım çalışmaları nedeniyle gün boyu elektrik kesintisi yaşanacağı duyuruldu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, Pazar günü de Uşak merkez, Ulubey Karahallı ve Sivaslı ilçelerinde kesinti yapılacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, ayrın Uşak’ın Ulubey, Sivaslı ve Karahallı ilçelerine sabah saat 10.00 -18.00 arası elektrik verilemeyeceğini duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak’ın üç ilçesinde gün boyu elektrik kesintisi yaşanacağını açıkladı.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, Yarın Uşak merkezde 2 mahalle ile Banaz ve Karahallı ilçelerinde elektrik kesintisi uygulanacağını açıkladı.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkezde bir mahallede ve Karahallı ilçesinde elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın İslice ve Cumhuriyet mahalleleri ile Banaz, Karahallı ve Sivaslı ilçelerine elektrik verilmeyeceğini duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkezde 5 mahalle ve 2 ilçede onarım çalışmaları nedeniyle gün boyu elektrik kesintisi yaşanacağını...

Gündem

Yarın Uşak merkezde 4 mahallede ve 2 ilçede onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, Yarın Uşak'ta iki mahalle ile Eşme ve Karahallı ilçelerinde gün boyu elektrik kesintisi uygulayacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın 09.00-17.00 arasında Uşak’ın bir çok mahallesi, Eşme ve Karahallı ilçelerinde elektrik kesintisi yapacağını duyurdu.

Gündem

Osman Gazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak Merkez ilçede 4 mahallede ve Uşak’ın 2 ilçesinde gün boyu elektrik kesintisi uygulanacağını...

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak’ta üç mahallede ve Uşak’a bağlı üç ilçede gün boyu elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Gündem

Yarın Uşak Merkezde bulunan Kurtuluş, Durak ve Sarayaltı mahalleleri ile Banaz, Eşme, Sivaslı ve Karahallı ilçelerinde kesinti yapılacağını duyuruldu.

Gündem

Uşaklı genç kızlarımızın spordaki başarısı tüm dünyada ses getirmeye başladı. Uşaklı Cansel Çetin, bugün İstanbul'da Dünya şampiyonluğu için dövüşecek.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, Pazar günü (yarın) Uşak Merkez, Ulubey Karahallı ve Eşme ilçelerinde gün boyu elektrik kesintisi uygulanacağını açıkladı.

Gündem

Geçtiğimiz hafta boşalan Karahallı Kaymakamlığına Kaymakam Vekili Alper Kırgıl'ın atandığı öğrenildi. Kırgıl Vali Ergün'ü de ziyaret etti.

Genel

KARAHALLI KAVUNU ULUSLARARASI LEZZET KATALOĞU ARK OF TASTE LİSTESİNE KABUL EDİLDİ

Gündem

Osmangazi Elektrik AŞ, Uşak Merkezde en geniş alana yayılan Kemalöz Mahallesine gün boyu elektrik verilemeyeceğini duyurdu.

Gündem

Görev süresi dolduğu için Ankara’ya çağrılan Karahallı Kaymakam Vekili Funda Hamza Çaldağı, çarşıda Karahallı halkı ile vedalaştı.

Gündem

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından 116. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası kapsamında Uşak ve ilçelerine 20 yeni doktor atandı.

Gündem

Uşak’ın Karahallı ilçesinde 7 aydır Kaymakam vekilliği görevinde bulunan Funda Hamza Çaldığı, görev süresi dolduğu için Uşak’a veda etti.

Genel

Uşak Üniversitesi psikologları, 11. ve 12. sınıf öğrencilerine “Sınav Kaygısı” ve “Sınav Motivasyonu” hakkında seminer verdi.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ; bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Uşak merkez, Eşme, Karahallı, Sivaslı ve Ulubey ilçelerinde gündüz elektrik kesintisi...