Masterchef Türkiye'nin yeni sezonunda ana kadroya dahil olan ikinci yarışmacı belli oldu: Vural Burnaz! Geçtiğimiz hafta ilk yedek olarak seçilen Görkem'in ardından ana kadroya dahil olan Vural, 27 yaşında ve 13 yaşından beri mutfaklarda çalışıyor.

Vural Burnaz 3
Amatör olarak kafe ve restoran mutfağında deneyim kazanan Vural Burnaz, 8 yıldır profesyonel olarak aşçılık yapıyor. Sakarya'dan yarışmaya katılan genç şef, 13 yıldır atamadığı adımı atmak için Masterchef Türkiye'ye katıldığını ifade etti.

2024 Miss&Mr Model of Turkey in birincisi Uşaklı güzel Begüm oldu 2024 Miss&Mr Model of Turkey in birincisi Uşaklı güzel Begüm oldu

Vural, ilk turda şeflerden evet oyu alarak dikkatleri üzerine çekti. İkinci turda ise Yunus ve Neco Usta ile eşleşti. Muhammara ve balık köftesi hazırlaması istenen üçlü düelloda rakiplerini eleyerek ana kadroya giriş yapmayı başardı.

Ancak, ana kadro seçmelerinde istediği performansı gösteremeyen Vural Burnaz, geçtiğimiz gün yapılan yedekler yarışmasında deniz börülcesi ile hazırladığı özgün tabakla ana kadroya geri döndü.

Vural Burnaz 2

Ne var ki, Masterchef'in 12. haftasında rakiplerinden geride kalan Vural Burnaz, bulgur kullanarak yaratıcı bir tabak yapma ve imza yemeği olan kraken yemeği hazırlama görevlerinde başarılı olamayarak Masterchef macerasına veda etti.

Masterchef Vural Burnaz'ın mutfak serüveni izleyicileri tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi. Onun deneyim dolu mutfak yolculuğu, izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Kaynak: HABER MERKEZİ