Roblox yasaklandı mı? Roblox ne zaman açılacak? Açıklama Geldi Roblox yasaklandı mı? Roblox ne zaman açılacak? Açıklama Geldi

AKP Ankara Şereflikoçhisar Adayı Memiş Çelik: Biyografi ve Siyasi Kariyer

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı AKP'nin Ankara'daki ilçe belediye başkan adayları arasında bulunan Şereflikoçhisar Belediye Başkan Adayı Memiş Çelik'in biyografisi ve siyasi kariyeri merak konusu oldu. İşte Memiş Çelik'in hayatına dair detaylar:

Memiş Çelik Kimdir?

1970 yılında Devekovan kasabasında dünyaya gelen Memiş Çelik, ilkokulu Devekovan İlkokulu'nda tamamlamış ve lise eğitimini Şereflikoçhisar İmam Hatip Lisesi'nde almıştır. Çelik, yerel yönetimlere olan ilgisini takip ederek Aksaray Üniversitesi Şereflikoçhisar Berat Cömertoğlu Meslek Yüksekokulu'nda yerel yönetimler bölümünden mezun olmuş ve lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde tamamlamıştır.

Siyasi kariyerine AKP'nin kuruluş dönemlerinde aktif olarak katılan Memiş Çelik, 2001 yılında Şereflikoçhisar ilçe kurucular kurulunda yer alarak siyasete giriş yapmıştır. Parti içerisinde çeşitli görevler üstlenen Çelik, Şereflikoçhisar ilçesine olan bağlılığı ve yerel yönetim bilgisiyle dikkat çekmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ