Bir süredir kameralardan uzak olan oyuncu Elçin Sangu, yeni yaşına bastı. Ünlü isim, doğum gününü yakın dostlarıyla kutladı. Sangu, kutlamadan kareleri takipçileriyle paylaştı. 

Elçin Sangu (1)

Son olarak Star TV'de çıkan "Çöp Adam" dizisinde Engin Altan Düzyatan ile başrolleri paylaşan Elçin Sangu, bir süredir sakin bir yaşam sürdürüyor.

Elçin Sangu (2)

Sosyal medya hesabından da zaman zaman paylaşım yapan Sangu, 13 Ağustos'ta 39 yaşına bastı. Doğum gününü yakın arkadaşlarıyla İstanbul'da kutlayan ünlü isim, geceden kareleri takipçileriyle paylaştı. Elçin Sangu, paylaşımına "Sizinle birlikte büyümek, öğrenmek, paylaşmak en büyük hediyem oldu…Hepimizin kalbinde sevgi, huzur ve mutluluk dolu zamanlar olsun.İyi ki varsınız…Çok güzel geldin 39" notunu düştü. Sangu'nun yaşını öğrenen takipçileri ise şaşkınlığını gizleyemedi. Sangu'nun paylaşımının altına takipçileri şaşırdıklarını belirten yorumlar yazdı. 

Elçin Sangu (3)

Uşak'ta Hafta sonu sinema keyfi: 5 yeni film vizyonda Uşak'ta Hafta sonu sinema keyfi: 5 yeni film vizyonda

Yıllar önce Kiralık Aşk dizisinde Elçin Sangu ile birlikte rol alan Salih Bademci ve eşi İmer Özgün de doğum gününde arkadaşını yalnız bırakmadı. 

Kaynak: Haber Merkezi