Uşak Belediye Başkanı Özkan yalım Haberleri

Uşak Belediye Başkanı Özkan yalım haberleri ve güncel Uşak Belediye Başkanı Özkan yalım gelişmeleri, Uşak Belediye Başkanı Özkan yalım ile ilgili tüm video, Uşak Belediye Başkanı Özkan yalım fotoğrafları ve Uşak Belediye Başkanı Özkan yalım haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Gündem

Bu hafta başında Afyonkarahisar’da 7 günlük bir kampa çekilen Uşakspor, ilk hazırlık maçını 3. Lig takımlarından Ayvalıkgücü Belediyespor ile yaptı.

Gündem

Uşakspor, aradığı teknik direktörü uzaklarda değil komşumuz Kütahya’da buldu.

Gündem

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’a beklemediği sürpriz bir ziyaret gerçekleştirildi. Başkan Yalım, sürpriz ziyarete hem çok şaşırdı hem çok sevindi.

Gündem

Seçim öncesi Uşakspor’u sahipsiz bırakmayacağını vaat eden Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Uşakspor için kolları sıvadı.

Genel

Uşak Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (UESOB) Başkanı Atalay Savaş’ın torunlarının sünnetine Türkiye’deki kurulu birlik ve federasyon ve birlik başkanları...

Gündem

Uşak’ın milli yemeği olan Uşak Tarhanası için ilk kez düzenlenen “1. Uluslararası Uşak Tarhana Festivali” yarın başlıyor.

Gündem

Uşaklılar bekleye bekleye meraktan kurdeşen oldu. AK Partili Uşak vekilleri “Senin kirli çamaşırlarını ortaya sereceğiz. Tüm Uşak görecek” diye caka...

Gündem

Uşak Deri-Karma Organize Sanayi Bölgesi’nin 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Yönetim Kurulu başkanı Coşkun Güngör, yönetim olarak bir yıl...

Gündem

Uşak’ın bütün işi gücü bitti, AK Partili vekillerle CHP’li Belediye Başkanı arasında laf yarışı başladı.

Gündem

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş ile CHP’li Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım arasındaki tartışmalara; “15 milyon TL ne oldu”...

Gündem

Yakalandığı amansız hastalıktan vefat eden Zafer partisi Uşak İl Başkanı Hakan Savaş’ın annesi Fadime Savaş gözyaşları arasında uğurlandı.

Gündem

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, bir açıklama yaparak yangının kontrol altına alındığını belirtti.

Gündem

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım Kurban Bayramı münasebetiyle yyaınladığı mesajında dayanışam ve kardeşliğe vurgu yaptı.

Gündem

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Grup Kura Çekimi Riva'da Yapıldı. Uşakspor, 2024-2025 Futbol Sezonunda 3. Lig 2. Grupta...

Gündem

Uşak Belediye Başkanı Yalım, Ankara – İzmir Karayolunda bulunan 2 üst geçidin merdivenlerinin yürümesi için 25 Haziran’da ihale düzenlendiğini açıkladı.

Gündem

Özel yaşamında tır şoförlüğünden başlayarak tır filosu sahibi olan Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, meslektaşlarını görünce coştu.

Gündem

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım mahalle muhtarları ile kahvaltı programında bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Gündem

Bugün, internet haber sitemizde okumuşsunuzdur. Uşak Belediye Başkanı Sayın Özkan Yalım, “Artık bana hayırlı uğurlu olsun diye gelmeyin. Çok işim...

Gündem

Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. Yıl dönümü, tüm Türkiye’de olduğu gibi Uşak’ta da büyük bir coşku ile kutlandı.

Gündem

Bugün 105. Yıldönümünü kutladığımız; “Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, “Atatürk’e...

Gündem

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın paylaşımlarına sinirlendiği parti üyesi Kudret Yörük hakkında “Kesin ihraç” istemiyle disipline sevki istendiği öğrenildi.

Gündem

Bilindiği üzere CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde 6 Mart tarihinde Uşak’a gelen tek Genel...

Gündem

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, TBMM’de kendini eleştiren AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş’e çok sert cevap verdi.

Gündem

Uşak Veteriner Hekimleri Odası (VHO); TDünya Veteriner Hekimleri Günü nedeniyle yemekli bir gece düzenledi.

Gündem

Önceki AK Partili Belediye tarafından hazırlanan ve 23 hektarlık alanı kapsayan “Uşak İli Kentsel Sit Alanı Koruma Amaçlı Nazım İmar...

Gündem

Zafer Kalkınma Ajansının 31 Mart yerel seçimleri sonrası yenilenen yönetimi, Uşak Valisi Dr. Turan Ergün Başkanlığında Manisa’da toplandı.

Gündem

Uşak 15 Temmuz Şehitleri Meydanı'ndaki törenler; Dr. Turan Ergün ve Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın çocuların ve vatandaşların bayramını kutlamasıyla başladı.

Gündem

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM’nin açılışının 104. Yıldönümünü kutladı.

Gündem

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın; Türkiye Gençlk Merkezi (TÜGVA) ile ilgili açılmalarına TÜGVA Genel Merkezi yazılı bir cevap verdi.

Gündem

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın sığınmacılarca açılmış ’iş yeri açma ve çalıştırma’ ruhsatı olmayan işletmeleri mühürletmesi, yerel ve ulusal basında...