Sosyal medya kullanıcılarının merak ettiği isimlerden biri olan Hakan Eratik, özellikle oyunculuğuyla tanınan bir isimdir. İstanbul'da 7 Eylül 1977 tarihinde doğan Eratik, lise eğitimini bilgisayar alanında tamamlamış ve üniversiteye yerleşmiş ancak oyunculuk tutkusunu keşfederek eğitimini bırakmıştır.

Uşak'ta beyin ölümü gerçekleşen kişi 2 kişiye hayat verecek Uşak'ta beyin ölümü gerçekleşen kişi 2 kişiye hayat verecek

Oyunculuğa adım atmadan önce 1996-2002 yılları arasında sunuculuk ve program yapımcılığı yapmış olan Eratik, aynı zamanda mankenlik ve fotomodellik de yapmıştır.

2005 yılında Kanal D'de yayınlanan Ödünç Hayat dizisinde “Tolga”, 2006 yılında Star TV'de yayımlanan Sırça Köşk dizisinde "Aziz Derman", 2007 yılında Star TV'de yayımlanan Geniş Zamanlar adlı dizide “Ahmet”, ve atv'de yayımlanan Sessiz Gemiler adlı dizide “Talat” karakterlerine hayat vermiştir.

Daha sonra 2016-2018 yılları arasında FOX'ta yayınlanan Kalbimdeki Deniz adlı dizide “Alihan Öztuna” karakterini canlandıran Hakan Eratik, 2021 yılında Exxen platformunda yayımlanan Olağan Şüpheliler dizisiyle izleyici karşısına geçmiştir.

2009 yılında oyuncu Yeşim Salkım ile evlenen Eratik'in, 9 Nisan 2011 tarihinde kızı Ada dünyaya gelmiştir. Ancak çift, 2015 yılında boşanmıştır.

Hakan Eratik'in oyunculuk kariyeri ve kişisel hayatı hakkında daha fazla bilgi merak edenler için takip etmeye devam edebiliriz

Kaynak: Haber Merkezi